Aplikimi për Fulbright (Dega Master)

Programi studentor për të ndjekur masterin në Amerikë “Fulbright Foreign Student Program in United States” ka hapur aplikacion deri me afatin, 31 Maj 2017. Kërkesa e aplikimit dhe rregullat janë në faqen e ambasadës Amerikane në Kosovë. 

Lexoni më tepër infot për programin më poshtë.

https://xk.usembassy.gov/education-culture/exchange-programs/fulbright-foreign-student-program-masters-degree/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s