Libri “Prelud Krenarie” nga Luan Kalana

Libri “Prelud Krenarie”, mozaik letrar” (Prelud për Shqipërinë), nga LUAN KALANA, redaktor dhe botues  poeti Kosta Nake, Bilisht. Pasi nisi rrugëtimin KORÇA, u stacionua në TIRANË, dhe më pas në Amerikë.

Specifike dhe privlegj për autorin është të vendoset në iventarin e Biblotekës të Kongresit Amerikan, Washington DC.

15202508_1116752215088496_7987979641575129556_n[1]

Luan Kalana dhe mbesa Katerina, Konsulente letrare e librit

“Subjekti i librit  është një një lartësim i ri, për Shqipërinë dhe Shqipëtarët, kombin dhe popullin më të vjetër në Europë, me gjuhën Shqipe, gjuha më vjetër e Njerëzimit në Botë, pellazgishtja. Duke i përcjellë lexuesit një mesazh jetsor, një informcion të ri e real, me risi të reja historiko-letrare, për Atdheun e Shqiponjave, një obelisk i ri i letrar që rrezaton qytetari moderne, me ideale lirie, paqe e vëllazerim kombëtar, një medallion  rekord krenarie.”

“Shpresojmë për një botim të dytë, me gjetjen e suporteve finaciare. Ne gjithashtu ju kemi afruar dërgesën dhe leximin e librit me e-mail me adresën, lumeka48@yahoo.com. Nderim, mirënjohje dhe krenari kombëtare për Shqipërinë tonë të shenjtë e të shtrenjtë.”

LUVËR-PARIS, FRANCË KORRIK 2017

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s