Forcat e Sigurisë së Kosovës gjatë vizitës me Sekretarin e Shtetit në Iowa

Forcat e Sigurisë së Kosovës vizituan dje Sekretarin e Shtetit të Iowa, z. Paul Pate, gjatë trajnimit të forcave në kampin “Camp Dodge”. Në këtë takim ishin dhe antarët e Gardës Kombëtare të Iowa (Iowa National Guard). Pjesë e ekipit mjekësor ishin anëtarë nga Kosova, Iowa dhe Anglia.

Shteti i Iowa-s ka një partneritet të gjatë me Kosovën, pjesë e programit Iowa Sister States. Së shpejti pjesë e këtij programi do jetë edhe Vushtri-Newark. 

20228468_1438003679624337_5479721654940238620_n

Photo Courtesy of Consulate of the Republic of Kosovo in Des Moines, IA

20228225_1438003686291003_2089798575775888615_n

Photo Courtesy of Consulate of the Republic of Kosovo in Des Moines, IA

20155939_1438003682957670_9004026908947349933_n

Photo Courtesy of Consulate of the Republic of Kosovo in Des Moines, IA

20157596_1931313903760106_1565787403447366165_o

Photo courtesy of Iowa Secretary of State Paul Pate

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s