Jetmira Avdili: Kosova po ecën ngadalë me zhvllimin ekonomik dhe uljen e varfërisë dhe punësimit

Kosova radhitet në mesin e vendeve të varfra në rajonin e Ballkanit, me nivel ende të lartë të varfërisë dhe varfërisë së skajshme por edhe me nivelin e ulët të pagës minimale.

Politikanët e Kosovës kanë premtuar  më parë se do ta rrisin zhvillimin ekonomik që kanë për qëllim ta ulin dukshëm varfërinë, e ta rrisin nivelin e edukimit, barazinë gjinore dhe shëndetësinë por ka dalur krejt e kundërta me premtimet e tyre boshe.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s