Supermodelja e njohur Diellza Jerliu në Serlialin Gjerman

Nga: Bleart Gashi

Modelja nga Prishtina, Diellza Jerliu luan njërin nga rolet kryesor në Serlialine famshëm KÖLN 50667, ajo luan rolin e “Katharina Kathi Klaasen”.

Gjithsesi ajo vazhdimisht vazhdon të punojë si modelë për emra te njohur si ‘HUGO BOSS’, ‘ARMANI’, LOUIS VUITTON etj.

Diellza Jerliu është nga Kosova por ka vite që jeton në Gjermani. Është një nga top-modelet më të kërkuara jo vetëm në Gjermani, por edhe në botë, falë elegancës dhe simpatisë së saj.

Diellza është super e kërkuar për të qenë imazh por edhe shpesh herë e sheh vetën në faqet e gazetave dhe revistave më të njohura botërore të modës.

 

FB_IMG_1505563498277
FB_IMG_1505589277659
FB_IMG_1505589290182
FB_IMG_1505563553964
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s