Votoni numrin.5 Enver Berisha Kandidat i PDK-së për Asamble Komunalë në Klinë

Të nderuar familjar, miq e dashamirë,
Me respektin më të madh ju drejtohem në cilësin e kandidatit për asamble komunale në kuadër të PDK-së për zgjedhjet e 22 tetorit.

I falenderoj të gjithë për mbështetjen që kam marr duke filluar nga familja, shoqëria dhe në veçanti falenderim i madh shkon për Kryetarin e PDK-së Kadri Veseli dhe Sokol Bashota  dhe strukturën e Degës së PDK-së në Klinë dhe Kryetarin Sokol Bashota për besmin që ma kanë dhënë duke më bërë pjesë të listës për asamble komunalë.
Falë jush unë do të përpiqem që të jem zëri i fuqishëm i qytetarit në kuvendin Komunal të Klinës.
Voto. Sokol Bashota nr.94✅
Voto. Enver Berisha nr.5✅
Me respekt. Enver Berisha.
IMG_20170928_234411_317IMG_20170928_234831_537
Nga: Bleart Gashi, Enver Berisha, Bledar Berisha, Gëzim Spahija
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s