Gresa Pozhegu Kandidate për Asamble Komunale në Gjakovë Voto nr.12

Përshëndetje të nderuar miq, familjarë, dhe qytetarë të Gjakovës.

Ka filluar zyrtarisht fushata zgjedhore për zgjedhjet lokale qëdo te mbahen me 22 tetor. AKR-ja ma dha mundësinë për të qenë pjesë e saj dhe për të dhënë kontributin tim.

Në këto zgjedhje AKR mban numrin 34☑ ndërsa unë si kandidate për asamblen komunale në Gjakovë me nr.12☑

Kërkoj dhe pres përkrahjen tuaj për të dhënë kontributin tim në qytetin e Gjakovës. Ju falenderoj shumë dhe ju uroj gjitha të mirat!

Voto. AKR-në me numër. 34☑

Voto. Gresa Pozhegu me numër. 12☑

Me respekt,

Gresa Pozhegu

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s