Adelina Fazliji-12 Kandidatja për Asamble Komunale-Prishtinë

Ja pse duhet te votohet Adelina Fazliji-12 ☑ Kandidatja per Asamble Komunale-Prishtinë
Të nderuar, Qytetar te Prishtinës Adelina Fazliji, kandidate për Asamble Komunale nga radhet e Aleanca e Kosova e Re (AKR) në komunën e Prishtinës.
Si Studente e Shkencave Politike ne vitin e 3-të dhe banore e Prishtinës i njeh mjaft mirë problemet dhe sfidat e kryeqytetit, beson fuqishëm në zgjidhjen e problemeve të deri tanishme.

Për një përfaqësim dinjitoz për të gjithë qytetarët
    • Për një përfaqësim të denjë të Qytetarëve te Prishtinës.
    • Për një përfaqësim gjithëpërfshirës të të rinjëve dhe te rejave.
AKR-ja premtonë, dhe bën zgjidhje!
Voto AKR-Selim Pacolli 34✔️
Voto. Adelina Fazliji 12✔️
FB_IMG_1508254949094
Dërgoi Bleart Gashi
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s