Jehona Bacaj 10✔ Kandidate për Asamble Komunale në Klinë

Pse duhet të votoni për Jehonë Bacaj
Skenës politike çdo ditë e më shumë po ju shtohen kuadro më profesional të cilët shprehin bindjes se do të punojnë për të mirën e vendit.

Edhe një kandidate femër, do i hyjë garës për të marrë mbështetjen e qytetarëve në zgjedhjet komunale që do të mbahen më 22 tetor.
Është kjo Jehonë Bacaj , e cila do të garojë për anëtare të Kuvendit komunal në Klinë, nën petkun e AKR-së ( Aleanca Kosova e Re )
Ajo premton se do të jetë zëri i rinisë, zëri që sipas saj ka munguar në qytetin e Klinës. Madje për këtë, zonjusha Bacaj thotë se pret përkrahje të madhe pikërisht nga femrat dhe do të mundohet që më së shumti të mbështet gjininë femërore.
Jehonë Bacaj ka përfunduar studimet në Universitetin e Prishtinës. Bacaj mban numrin 10 në listën e kandidatëve për asamble  komunal në Klinë.
Kujtojmë se zgjedhjet do të mbahen me 22 tetor.
Përgaditi Bleart Gashi
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s