Neol Malkolm: “Kosova asnjëherë nuk ka qenë pjesë e Serbisë, kufiri me Kosovën gjithmonë ishte në Rashkë”

Gazeta,,Politika,,e Beogradit shërben kundër shqiptarëve dhe Kosovës

Përditë në faqet e Gazetës ,,Politika,,të Beogradit po botohen artikuj me sajimet e ,,kodit,, të gazetarisë që, sikundër jemi në dijeni të historisë, ajo niste mesazhin e orëve vrastare dhe për ,,Tokën e djegur,, të Kosovës!
Në faqet e kësaj gazete me ,,artikuj,,të arsenalit politiko-ushtarak serb, fyen dhe denigron para botës dhe BE-së çështjen shqiptare dhe Kosovën në realitetin e ri shtet i pavarur dhe demokratik.

Gazetarët ushtarako-policor në ,,Politika,, artikujt i nisin me tone antishiptare ,,i ashtuquajturi presidenti i Kosovës Hashim Thaçi dhe institucionet e përkohshme,,(sic!) që,si dihet Serbia fashiste e Millosheviqit nuk ka ndryshuar kurrgjë me vijat e ,,demokracisë,,të Vuçiçit dhe të Daçiçit në Beograd!

Kjo është Serbia që fryma antishqiptare fillon në shkaun e vogël në gjiun e shkinës në Serbi dhe tevona kalon gjithandej në institucioinet e shtetit me mite e gënjeshtra për Kosovën si ,,djepi,,i Serbisë!

Profesor Neol Malkolm në librin e tij ,,Një histori e shkurtër-Kosova,,ka thënë me komptemcë të rreptë shkencore se ,,Kosova asnjëherë nuk ka qenë pjesë e Serbisë dhe se kufini me Kosovën gjithmonë ishte në Rashkë.

Për kohën, BE-SHBA duhet të bëjnë të qartë Serbisë fashiste larg duart nga Republika e Kosovës!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s