Gëzim Pollozhani, zgjidhet Drejtor i Bordit të Shoqatës Policëve në Fort Worth

Fort Worth TX : Qendra Kulturore Shqiptaro-Amerikane, njofton se Sekryetari i Këshillit të kësaj Qendre, është zgjedhur duke u betuar në flamurin e SHBA, Drejtor i Bordit të Shoqatës Policëve të kantonit Fort Worth – Dallas, në Teksas.
Në një mesazh elektronik shpërndar në llogarinë e saj në rrjetin social Facebook, “Albanian American Culture Center”, dëshiron të falënderojë dhe urojë sukses sekretarit të kësaj qendre.

“Sot, Gezim Pollozani, Sekretari ynë i Qendrës Kulturore Shqiptaro-Amerikane u betua si Drejtor i Bordit të Shoqatës Policëve të Fort Worth. Çfarë është një arritje dhe nder që një anëtar i komunitetit tonë te mrekullueshëm, bëhet i pari drejtor i uniformave blu të Bordit të Shoqatës Policëve,” thonë ata duke i deshiruar atij të gjitha te mirat dhe fat në detyrën e tij të re me shoqatën e policve” shkruan Qendra Kulturore Shqiptaro-Amerikane. /Beqir SINA/
29540947_10156514813369050_454027130368425984_n
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s