Një kamion i madh për pastrimin e Dibrës, dhurat nga Nju Jorku

New York (27 shkurt 2018) Një automjet i peshave të rënda për pastrimin dhe grumbullimin e pleherave nëpër qytet, thuhet se është bërë donacion për Komunën e Dibrës se Madhe, nga dibranët që jetojnë e punojnë prej vitesh në Nju Jork.

Donacioni simbas rrjetit social Facebook, thuhet se është bërë nga Latif Cami dhe është nisur  me anije për në Portin e Durrësit, nga ku do të trasportohet më pas për tju dhuruar kompanisë së grumbullimit të plehrave dhe pastrimit të rrugve të qytetit – “Standart” të Dibrës së Madhe.
Në një faleminderim për këtë dhurat të çmuar për pastrimin e qytetit te Dibrës  së Madhe,  ka shkuar  me këtë rast edhe për dy dibranë të tjerë zotrinjët Omer Cami dhe Mazllum Lleshi, që bëjnë një punë të shkelqyeshme, thotë në një mesazh të tij në rrejtin social Facebook, në  Burim Bruno – Fida, teksa ka postuar edhe fotogarfitë e kamionit .
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s