Urime Kosova jonë

Urime Kosova jonë

Kosovë bija e Shqipërisë
I lehtë qoftë dheu për Herojt e Pavarësisë,
Gëzofsh dhe festofsh
Ndër mote dhe Shekuj

Luftëtarët e tu
Do mbeten të pa vdekur.
Zoti ju mëshiroftë o Nëna Shqipëtare
Që rritët Trima për Kosovën Qlirimtare,
Falë  qoftë gjaku i Lapidarëve
I të gjith Herojve tanë
Në mes tyre dhe Lapidari
Komandant Struga Nuri Mazari.
Dase Alili Strugë-Maqedoni
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s